У Молдові пройшов семінар для українських виноградарів

6 листопада 2018 89 0
У Молдові пройшов семінар для українських виноградарів
UKRAVIT

Компанія «UKRAVIT» організувала семінар для українських виноградарів у Молдові. Він відбувся 24-27 жовтня та зібрав передових виноградарів України та Молдови. Про це повідомляє прес-служба UKRAVIT.

У ході семінару фахівці «Коблево», «Таврії», «Чорноморської перлини» та інших господарств із Півдня України відвідали найкращі виноробні підприємства Молдови — «Крікова», «Асконі», «Мімі», «Пуркар». Українські виробники побували у найстаріших виноробних господарствах Молдови, оцінили рівень виробництва, дізналися про проблеми, з якими найчастіше стикаються при вирощуванні винограду в Молдові, а також про системи захисту та підживлення, які дозволяють цих проблем уникати.

Натомість, вони поділилися з колегами своїм досвідом вирощування винограду. У цьому вітчизняним виноробам допомагає «Інституту здоров’я рослин», надаючи садівникам комплексний технологічний та агробіологічний сервіс.

Науковці та технологічні експерти Інституту розробляють індивідуальні системи захисту та підживлення винограду та супроводжують їх у процесі застосування.

Окрім цього, можливості унікального демоцентру при Інституті дозволяють попередньо протестувати систему в кліматичних умовах будь-якого регіону чи навіть країни. Тож неважливо, вирощуєте ви виноград в Україні чи Молдові, — системи захисту та живлення від «Інституту здоров’я рослин» допоможуть захистити виноградники і отримати гарний врожай.   

Виконано за допомогою Disqus