Смачну карту фермерських господарств презентували на Львівщині

10 листопада 2018 246 0
Їстівна карта фермерських господарств Львівської області
Loda.gov.uaЇстівна карта фермерських господарств Львівської області

Величезну смачну карту Львівщини представили на фестивалі готельно-ресторанного бізнесу HoReCa SHOW Lviv в обласному центрі. На карті вказано гастролокації фермерських господарствах, які відкриті для відвідувачів. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

«Карта гастролокацій смачна не тільки у переносному, але й у прямому значенні. Адже її основу складає свіже листя салату, на якому «за адресами» розміщені різноманітні делікатесні сири, виробництво яких налагодили фермери, мед, ягоди, продукти із мангалиці — угорської породи свиней, м'ясо яких особливо цінується гурманами, — та навіть равлики. Усіма цими смаколиками частують гостей у господарствах, відкритих для туристів», — зазначила начальник управління туризму ЛОДА Наталія Табака.

Усі продукти на карті можна детально роздивитися, а також скуштувати.

Внаслідок того, що Національною туристичною організацією України 2018-й визнаний роком гастрономічного туризму, управління туризму та курортів Львівської ОДА розпочали кампанію популяризації місць на природних територіях, що відкриті для мандрівників. Це фермерські господарства, які вирощують екопродукцію та розповсюджують цій напрямок вирощування продуктів. Для підтримки програми, окрім «їстівної» карти гастролокацій, розроблено путівник «Гастромандри Львівщиною».

Виконано за допомогою Disqus