UKRAVIT продовжила фінансову програму для малого та середнього бізнесу

11 грудня 2018 108 0
UKRAVIT продовжила фінансову програму для малого та середнього бізнесу
pixabay.com

Компанія «UKRAVIT» продовжила фінансову програму «UKRAVIT Finance» на наступний сезон. Про це повідомила прес-служба компанії.

«Програма «UKRAVIT Finance» — це наша власна фінансова платформа, метою якої є консолідація різноманітних продуктів і пропозицій партнерів для задоволення потреб наших клієнтів на максимально лояльних та вигідних умовах. Перший проект ми запустили у квітні цього року спільно з OTP Bank. Проект відразу показав високі результати, тож ми  вирішили продовжити його на наступний рік», — говорить директор комерційного департаменту компанії Олександр Лапа.

Завдяки програмі «UKRAVIT Finance» аграрії можуть отримати продукцію «UKRAVIT» з відстрочкою платежу на півроку під ставку 0,01 % річних. Кредит також можна оформити на рік.

Програма розповсюджується на власників малого на середнього агробізнесу: площа господарства, що кредитується, не має перевищувати 10 тис. га, а розмір позики — 12 млн грн. Серед інших обов’язкових умов – профільна діяльність від 2 повних сезонів і позитивний баланс протягом останнього року.

Попереднє рішення щодо кредитування аграрій отримує упродовж 1 робочого дня. А процедура оформлення займає не більше 6 — 9 робочих днів.

Виконано за допомогою Disqus