KMZ Industries закінчує монтаж обладнання на елеваторі фермерського господарства

13 грудня 2018 104 0
KMZ Industries закінчує монтаж обладнання на елеваторі фермерського господарства
facebook.com/KMZIndustries

Фахівці KMZ Industries закінчують монтаж обладнання на елеваторі ФГ «Перебудова В.» в Донецькій області. Про це повідомляє Elevatorist.com.

«Транспортну систему спроектували і побудували« на виріст », з урахуванням перспектив розширення елеватора в майбутньому. Її продуктивність 100 т/год. А завдання її оптимізації вирішили за допомогою однієї норії і самотоків. На елеваторі буде зберігатися власне зерно господарства — в основному пшениця і соняшник. Завдяки кліматичним особливостям регіону продукція надходить на елеватор в кондиційному стані, тому потреби в зерносушильному обладнанні на цьому етапі немає», — йдеться в повідомленні.

На об'єкті вже змонтували два силоси діаметром 18,3 м і загальною місткістю 6,150 т, транспортну систему, вузол приймання та відвантаження. На даному етапі фахівці KMZ Industries приступили до установки самотічного обладнання.

ФГ «Перебудова В.» скористалось державною програмою часткової компенсації вартості вітчизняного елеваторного обладнання, яка поширюється на всю продукцію KMZ Industries.

Виконано за допомогою Disqus