Цеппелін Україна презентувала фінський трактор Valtra A95

17 грудня 2018 162 0
Цеппелін Україна презентувала фінський трактор Valtra A95

Компанія «Цеппелін Україна» презентувала в Києві трактор Valtra A95 потужністю 103 к.с.. Протестувати сільгосптехніку можливо на демо-майданчиках в Одесі, Кропивницькому та Полтаві.

Про це повідомляє прес-служба «Цеппелін Україна».

Модель А95, створена фінськими конструкторами, випускається впродовж вже 12 років, і на сьогоднішній день виробництво розташоване на заводі партнерів компанії Valtra — турецької компанії Hema Endustri. Однією із причин появи цього трактора на ринку України стало те, що це випробувана за найскладніших умов впродовж багатьох років машина.

4-циліндровий двигун Agco Power (Sisu) з об’ємом 4,4 л, випускається безпосередньо в Фінляндії. Двигун оснащений системою точного впорскування, роторним насосом Bosch VE, турбонаддувом з проміжних охолодженням та компактним повітряним фільтром. Максимальний крутний момент становить 360 Нм при 1400 об/хв.

Машина обладнана синхронізованою трансмісію з човниковим механізмом та дводисковим зчепленням. Трактор має 12 передніх та 12 задніх передач, при цьому опційно передбачене виключення зчеплення одним натиском кнопки HiShift, розташованої на важелі.

Потужність гідравлічної системи з відкритим центром Valtra A95 становить 55 л. Техніка має окремі ванни для гідравлічного та трансмісійного масел.

Одна з переваг конструкції Valtra A95 — наявність електронного керування задньою навіскою. Система Autocontrol може запам’ятовувати та утримувати задані дані щодо робочої глибини, швидкості заглиблення, максимальну висоту підйому навіски.

Технологія Drive Balance Control додатково сприяє підвищеній стійкості машини під час транспортування з обладнанням.

Valtra A95 пропонується на ринку України у комплектації з трьома гідравлічними клапанами, регульованою тягою задньої навіски та додатковим робочим освітленням. Вантажопідйомність задньої навіски становить 3,2 т.

Максимальна швидкість трактора сягає 40 км/год. Valtra A95 може використовуватися водночас як для проведення усіх видів польових операцій із причіпним обладнанням, так і для підсобних робіт, а також транспортування вантажів. Машина оснащена традиційним ВВП 540/1000 об/хв.

Виконано за допомогою Disqus