АФЗУ Полтавщини носитиме ім’я Героя Небесної Сотні

8 лютого 2019 35 0
АФЗУ Полтавщини носитиме ім’я Героя Небесної Сотні
gre4ka.info

Асоціації фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини матиме носитиме ім’я Героя Небесної Сотні Віктора Чміленка, фермера з Кіровоградщини. Про це повідомляє gre4ka.info.

Під час загальних зборів Асоціації фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини 7 лютого ухвалили зміни до статуту в зв'язку зі зміною назви. Аграрії Полтавщини вирішили назвати свою організацію на честь Віктора Чміленка, жителя Кіровоградщини, фермера, учасника Майдану, полеглого від кулі снайпера на Інститутській.

Ідея перейменування належить голові асоціації Василю Бурлаці. У цьому його підтримали спочатку Рада організації, а потім з'їзд Асоціації. За таке рішення проголосували всі делегати загальних зборів організації одноголосно.

Як розповів Василь Бурлака, рішення перейменувати організацію на честь Чміленка вони прийняли, аби вшанувати героя. Перейменування погодили з рідними Героя Небесної сотні.

«Чміленко заслуговує на вшанування, адже він віддав своє життя за те, щоб ми тут в теплі в добрі вирощували хліб, але не хлібом єдиним, і нам потрібне духовне наповнення. І це вшанування і є реалізацією цієї потреби духовності», — говорить голова організації.

Після необхідних юридичних процедур, організація офіційно матиме назву: Полтавська обласна громадська організація «Асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини імені Героя України, Героя Небесної Сотні Віктора Чміленка».

Виконано за допомогою Disqus