BEDNAR презентував на SIMA 2019 нові моделі сільгосптехніки

28 лютого 2019 65 0
BEDNAR презентував на SIMA 2019 нові моделі сільгосптехніки

На виставці SIMA 2019 чеський виробник BEDNAR презентував 12 сільгоспмашин, серед яких 6 новинок.

Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко.

На стенді компанії були презентовані:

  • зернова сівалка Omega OO 6000 FL;
  • дискова борона Atlas AO 6000 Profi;
  • передпосівний компактор Swifter SO Profi;
  • стерньовий культиватор Versatill VO 6000 Profi;
  • дискова борона Swifterdisc XE 12400 Profi;
  • зернова сівалка Omega 4000 Ferti;
  • глибокорозпушувач Terraland TN 3000 HD7R;
  • міжрядний культиватор Row-Master RN 6400 з системою CultiCam;
  • передньонавісний бункер для добрив Ferti-Box FB 2000 F Dual;
  • сівалка Alfa Drill;
  • універсальний культиватор Fenix FO 6000;
    подрібнювач Mulcher MM 7000 C.


За словами представника компанії, українських аграріїв найбільше зацікавлять дискова борона Atlas AO 6000 Profi, зернова сівалка Omega OO 6000 FL, дискатори Swifterdisc XE 12400 Profi, а також всім добре відомий Swifter SO в модифікації Profi. Деякі з новинок будуть працювати на українських полях вже з цього літа.

Передпосівний компактор Swifter SO Profi має ще міцнішу конструкцію з амортизаторами робочих секцій. Великою перевагою є можливість встановити на нього 3-рядний фінішний Cross-Kill коток. За 1 прохід даним компактором можна виконати 7 операцій та отримати ідеальну підготовку ґрунту. Також ця модель може оснащуватись різними варіантами вирівнюючих планок, лап та котків. 

«Це професійна модель для вимогливих покупців, які хочуть отримати максимальну продуктивність та ефективність навіть у надскладних умовах підготовки ґрунту», — підкреслив Михайло Кришко.

Дискова борона Atlas AO 6000 Profi має дуже міцну конструкцію та комплектацію, яка дозволяє працювати з великою кількістю рослинних решток. Агрегат має передній ріжучий коток Trash Cutter, використання якого стає все більш популярним в Україні при роботі з рештками соняшника, кукурудзи та інших культур. Основними перевагами агрегату є X-подібне розташування дисків, що запобігає зміщенню машини, а також інтегрована транспортна вісь, що дозволяє отримати високу якість та продуктивність роботи. Використання А-дисків діаметром 620×6 мм дозволяє обробляти ґрунт на глибину до 16 см при інтенсивному перемішуванні стерні.

Універсальна сівалка Omega OO 6000 FL дозволяє висівати всі типи культур з різною нормою висіву. При цьому можна вносити як в рядок, так і в міжряддя. Сівалка дозволяє проводити посів навіть в складних умовах важких ґрунтів, завдяки використанню передніх Х-подібних дискових секцій та паралелограмних сошників з системою PSP, які працюють з тиском до 120 кг. Система PSP (точне розміщення насіння) дозволяє сошникам висівати насіння на однаковій глибині по всій ширині машини й ідеально копіювати нерівності поверхні поля.

Стерньовий культиватор Versatill VO 6000 Profi оснащений стійками, розташованими в 5 рядів. Така конструкція забезпечує ідеальне перекриття стрілчастих лап, що дозволяє виконати рівномірний обробіток профілю ґрунту. Кожна стійка обладнана горизонтальною пружинною системою захисту. Інтегрована транспортна вісь підвищує маневреність культиватора при транспортуванні, зменшує радіус розвороту в кінці поля, а в разі необхідності дозволяє працювати без задніх прикочуючих котків. Також великою перевагою агрегату є можливість використання різноманітних передніх вирівнюючих планок та різних типів задніх котків.

Виконано за допомогою Disqus