Бізон-Тех відкрив на Полтавщині дилерський центр Massey Ferguson

27 березня 2019 86 0
Бізон-Тех відкрив на Полтавщині дилерський центр Massey Ferguson

У Полтаві 22 березня відбулося відкриття дилерського центру компанії «Бізон-Тех» з обслуговування сільгосптехніки бренду Massey Ferguson. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Новий дилерський центр включає виставковий та торговельний майданчики, офісні приміщення, ремонтні бокси, склад запчастин і зону тест-драйв. «Бізон-Тех» пропонує клієнтам комплексне рішення: продажі сільгосптехніки, запчастин і сервісне обслуговування. Спеціалісти можуть виконати ремонт техніки як у центрі, так і на виїзді в господарства.

«Наша сервісна служба прибуде на господарство протягом 2 годин, якщо техніка була придбана в компанії «Бізон-Тех». Якщо клієнт купував сільгосптехніку у сторонніх організацій, то наш екіпаж прибуде протягом 24 годин. Сервісна служба задіяна по всій Полтавській області. На сьогодні працює 5 екіпажів», — повідомив заступник керівника департаменту сільгосптехніки «Бізон-Тех» у Полтавській області Роман Столяренко.

За словами регіонального менеджера Massey Ferguson корпорації AGCO Владислава Хвої, на ринку сільськогосподарської техніки дуже важлива безпосередня присутність сервісних центрів. Це максимально наближує клієнта до продавця.

«Відкриття нового сервісного центру на Полтавщині — це фундаментальна подія, яка не лише підтверджує статус компанії «Бізон-Тех» як серйозного гравця на ринку України, але і надає додаткові переваги існуючим та потенційним клієнтам. Зі свого господарства, долаючи зовсім незначну відстань, можна приїхати до цього центру і безпосередньо поспілкуватися з тими людьми, які продають та обслуговують техніку», — підкреслив Владислав Хвоя.

Також на відкритті відбулася презентація нового трактора Massey Ferguson серії S —7722S. Перший трактор серії S в Полтавській області придбав голова фермерського господарства «Тихомиров» Андрій Тихомиров. Ключі від трактора йому вручили прямо на заході.

 «Цей сервісний центр повинен стати візитною карткою нашої роботи. Ми зарекомендували себе як постачальника техніки і кращого сервісного помічника. Я розумію, коли техніка простоює 2 години в розпал сезону — це просто неприпустима розкіш. Тому вся наша увага буде сконцентрована на цьому. Ми впевнені у наших спеціалістах. Ви завжди можете розраховувати на «Бізон-Тех», який стане надійними партнерами у всіх ваших починаннях»,— заявив співвласник групи компаній BKW Вадим Коверник.

Також «Бізон-Тех» має передзамовлення і очікує постачання комбайнів з Італії та тракторів із Франції.

Виконано за допомогою Disqus