Представники Nestlé розповіли про успішну реалізацію в Україні програми «Господар»

10 квітня 2019 164 0
Представники Nestlé розповіли про успішну реалізацію в Україні програми «Господар»

Програма «Господар» та продовження програми «Господар +» — одна з соціальних ініціатив. У її основі — стратегія сталого розвитку села та відповідального постачання. Усе це разом має одну єдину мету — створення спільних цінностей. Про це під час круглого столу в Києві на тему «Соціальна відповідальність бізнесу й основні трудові стандарти в контексті розвитку ринку ЄС». По це повідомила прес-служба Nestlé.

На прикладі програми «Господар» під час круглого столу розглянули питання сталого розвитку фермерів і локальних постачальників сировини. Представники Nestlé в Україні розповіли про успішний досвід реалізації цієї програми в нашій країні.

«Сьогодні вже 30 студентів успішно пройшли навчання й отримали сертифікати за програмою. Є також великий інтерес брати участь у програмі серед фермерів. Ця програма та відповідальний підхід до сталого постачання забезпечили компанію Nestlé на 62% локальною сировиною, що має позитивний вплив на розвиток суспільства загалом», — зауважили представники Nestlé в Україні.

Читайте більше: Оцінка розвитку фермерського господарства — використовуємо європейський досвід.

Сталий розвиток фермерства – це, водночас, виграшна стратегія, адже споживач сподівається саме на такий підхід від компанії й з кожним роком стає вимогливішим у виборі продуктів. Він цікавиться, як і де виробляється продукт, починаючи від сировини та упаковки й закінчуючи постачанням на полиці магазинів.

На думку Nestlé, обов’язково потрібно розвивати такі ініціативи, адже вони допомагають суспільству.

Чималу допомогу фермерам надає система оцінки RISE, яку вони проходили в рамках програми «Господар». Визначення переваг та можливостей для розвитку допомагає українським фермерам іти в ногу з німецькими або голландськими, а їхня продукція користуватиметься попитом на інших ринках.

Виконано за допомогою Disqus