Корупції у сільському господарстві стало менше?

12 жовтня 2015 100 0
Корупції у сільському господарстві стало менше?
Latifundist.comКорупції у сільському господарстві стало менше?

Кількість респондентів, що оцінила покращення ситуації з антикорупційною боротьбою у сільському господарстві збільшилася майже на 10% (від 9,5% до 19,3%).

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

За його словам, опитування проводилося у серпні-жовтні 2015 р. Метод опитування – телефонні інтерв’ю з керівниками підприємств. Загальний розмір опитаної вибірки – 2271 підприємство.

Вибірка дослідження є пропорційною кількості зареєстрованих в Україні та економічно активних підприємств, згідно з наступнними квотними ознаками: область реєстрації підприємств (усі області України, виключаючи Крим та «зону АТО» у Донецькій та Луганській областях), галузь підприємств (сільське господарство, промисловість, торгівля, транспорт та зв’язок, інші галузі). Підприємства для опитування були відібрані випадковим чином, пише міністр.

«Бізнес відчуває зменшення рівня корупції в АПК. За оцінками українського бізнесу у сфері сільського господарства, оцінка рівня корупції покращилась з 0,97 до 0,69 балів. Такими є результати соціологічного опитування «Рівень сприйняття корупції бізнесом. Друга хвиля», — зазначає посадовець.

Виконано за допомогою Disqus