Укрсадпром офіційно обрав нового голову

12 квітня 2019 371 0
Юрій Вахель, голова Асоціації «Украсадпром»
facebook.com/ukrsadprom.orgЮрій Вахель, голова Асоціації «Украсадпром»

Члени Асоціації «Украсадпром» обрали нового голову. Ним став Юрій Вахель. Про це йдеться на сторінці Асоціації у Facebook.

«Маю подякувати членам АСОЦІАЦІЇ УКРСАДПРОМ та її наглядовій раді за честь бути обраним і за висловлену довіру! Це були феєричні позачергові збори в Умані, якими, серед іншого, було затверджено важливі зміни і доповнення до статуту, прийнято нових членів, обрано наглядову раду (за квотним принципом!), голову асоціації і т.д.», — написав новообраний голова Юрій Вахель.

За його словами, попереду в Укрсадпрому непростий час, багатообіцяючий рік, багато праці, складних завдань, цікавих ідей та досягнень. 

«І це будуть спільні дорога та досягнення. Командна праця. Кооперація в широкому і вузькому значеннях цього слова. Постійний діалог і доказування, що один плюс один може дорівнювати трьом, а не двом, якщо належним чином об’єднати наявні зусилля і ресурси заради спільної мети», — підкреслив Юрій Вахель.

Він також подякував за можливість співпраці в Асоціації.

Нагадаємо, Дмитро Крошка, який очолював «Уксадпром» три роки, буде займатися розвитком експорту української агропродукції.

Виконано за допомогою Disqus