Світові ціни на свинину знизилися на 0,3%

9 червня 2015 85 0
Світові ціни на свинину знизилися на 0,3%
Кarpaten-bueffel.euСвітові ціни на свинину знизилися на 0,3%

На цьому тижні у всіх країнах Європи, у Канаді і Бразилії продовжилося зниження цін на свинину в забійній вазі, повідомляє AgroTimes.

У повідомленні йдеться, що лише в Сполучених Штатах Америки і Китайській Народній Республіці її вартість зросла ще на 1,5% і 1,0% відповідно. Щодо рівня цін місяць тому, то значне зростання, як і раніше, відзначається в Канаді — на 22,1%. За тиждень світові ціни в середньому знизилися на 0,3%, а за місяць зміцнилися на 3,5%.

«Товарні свині теж продовжують дешевшати. За тиждень їх ціна на світовому ринку знизилася ще на 1,4%. Незначне підвищення цін спостерігалося тільки в Чилі. У Росії ціни на живих свиней в доларовому еквіваленті істотно знизилися — на 13,5%. У порівнянні з цінами місяць тому в середньому спостерігається незначне зміцнення — на 0,6%. Зниження відбулося в Угорщині та Іспанії на 2% і 3% відповідно», — зазначається у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що у Росії істотно знизилась вартість живих свиней і свинину в напівтушах, що на 1 червня 2015 в середньому склало на 7,9% і 6,1% відповідно.

Така динаміка прогнозується до кінця тижня і на початок наступного

Виконано за допомогою Disqus