Фермерку, яка постраждала від рейдерів, знайшли мертвою

21 червня 2019 3150 0
Фермерку, яка постраждала від рейдерів, знайшли мертвою
bb.lvФермерку, яка постраждала від рейдерів, знайшли мертвою

Співзасновницю ФГ «Дар», що у Попасному Нововмосковського району Дніпропетровської області, 19 червня знайшли мертвою у басейні. Відомо, що жінка вела протистояння з рейдерами. Про це повідомляє litsa.com.ua.

Антоніні Дарадуді було 62 роки. Вона була дружиною покійного фермера та керівника ФГ «Дар» Василя Дарадуди. Інформацію про загибель жінки підтвердила її донька Марина Дарадуда.

За даними видання litsa.com.ua., на камерах відеоспостереження, які працювали в садибі покійної, видно, як пані Антоніна проводжає до хвіртки гостей, а потім відеоспостереження з незрозумілої причини відключилася.

Нагадаємо, на початку серпня 2016 р. помер голова ФГ «Дар» Василь Дарадуда. Новим керівником став його син Дмитро. У веденні господарства допомагали сестра Марина та дружина Ірина.

Вже за кілька днів після смерті батька, до Дмитра Дарадуди почали приходити перші бажаючі купити ФГ «Дар».

Відчувши неладне, керівник ФГ перевірив інформацію в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців. Там вказувалося, що новим власником ФГ «Дар» є Владислав Іванченко, прописаний за адресою вул. Біломорська, 2, що знаходиться в Кам’янському. За цією адресою зареєстровано КЗ СЗ «Центр комплексного обслуговування бездомних осіб», себто — притулок для безхатченків. Документи ж були змінені держреєстратором Світланою Мшар з Одещини, яка зробила переєстрацію навіть без виїзду до Попасного, при чому всі печатки та установчі документи знаходилися у Дмитра Дарадуди.

У Держреєстрі на  Владислава Іванченка було записане записане ще одне сільгосппідприємство — ТОВ «Івей» (код ЄДРПОУ 40589591) зі статутним капіталом 1 млн грн.

Вже 8 вересня ФГ «Дар» перереєстрували на Василя Кузнєцова, зареєстрованого в Дніпрі. На цю людину, згідно системі YouControl, записано ще кілька господарств в Дніпропетровській області.

Тим часом поліція звинуватила Дмитра Дарадуду, у тому, що він не допускає законного власника на територію господарства.

Завдяки сприянню АФЗУ документи по справі вдалося подати до Мін’юсту.

 

Виконано за допомогою Disqus