LNZ Group запрошує відвідати Mini hub у різних регіонах України

25 червня 2019 43 0
LNZ Group запрошує відвідати Mini hub у різних регіонах України

Компанія LNZ Group запускає новий формат Днів поля у різних ґрунтово-кліматичних регіонах України. Це нова концепція проведення польових заходів для аграріїв, яка дозволить побачити технології захисту рослин та використання насіння у різних умовах та наочно оцінити усі тонкощі для кожної з кліматичних зон.

Mini hub представляє собою 7 локацій на території України, на яких вивчаються технології захисту рослин від DEFENDA та гібриди кукурудзи UNIVERSEED, зернові і силосні. Окрім кукурудзи, на дослідних полях висіяно також соняшник, сою, озимі зернові культури. Таким чином аграрії матимуть змогу побачити дію засобів захисту на різні культури у різних умовах та обрати саме те, що підходить для умов їхніх господарств.

Метою нового формату Днів поля є наочно показати, як працюють інсектициди DEFENDA, гербіциди та фунгіциди в різних частинах країни, за абсолютно різних технологій.

«Ми також хочемо ознайомити клієнтів з нашою лінійкою в різних ґрунтово-кліматичних зонах, підказати, який гібрид найкраще підходить до певного гектару, навіть не до регіону чи області. Багато уваги приділимо силосним гібридам, особливо нашій конкурентній перевазі в Leafy and Leafy Floury типу гібридах», — зазначила директор відділу маркетингу компанії LNZ Group Юлія Каменєва.

На відміну від більш масштабного LNZ Hub, на якому закладено більшу кількість дослідів та демо-ділянок, Mini hub ставить на меті саме ознайомлення аграріїв з тонкощами вирощування для різних кліматичних зон і умов господарювання.

При цьому LNZ Hub залишається важливою науково-практичною платформою для зустрічі з агровиробникам і також буде приймати відвідувачів.

Відвідати Mini hub можна буде в такі дати:

  • Одеська область — 13 серпня;
  • Запорізька область — 20 серпня;
  • Миколаївська область — 28 серпня;
  • Житомирська область — 18 серпня;
  • Сумська область — 10 вересня;
  • Тернопільська область — 20 вересня;
  • Вінницька область — 6 вересня.

Перший захід такого формату вже було проведено у Запорізькій області 13 червня. Представники господарств регіону на полях ТОВ «Молодіжне» Михайлівського району мали змогу на власні очі побачити результат плідної співпраці канадських і українських селекціонерів.

Попереду ще 6 локацій та безліч цікавих відкриттів і практичних нюансів, які стануть в нагоді у роботі кожного агровиробника.

Зареєструватися для участі у Mini hub можна у менеджерів вашого регіону.

Виконано за допомогою Disqus