Аграріям продемонструють smart-технології у захисті культур

27 червня 2019 51 0
Аграріям продемонструють smart-технології у захисті культур
alfasmartagro.com

Компанія ALFA Smart Agro 2 липня на території Дослідно-демонстраційого центру в с.Черкас проведе традиційний День поля під гаслом «The Power of Smart» (Сила розумних рішень).

Учасники зустрічі матимуть змогу ознайомитися із новими препаратами компанії ALFA Smart Agro і побачити результати їх застосування на практиці. Повідомляє прес-служба компанії.

Наочно продемонструвати сильні сторони та властивості препаратів допоможе експериментаріум: виїзна хімічна лабораторія проведе відповідні досліди в режимі реального часу. Під час знайомства з технологіями ALFA Smart Agro в полі, фахівці компанії дадуть вичерпну інформацію щодо оптимальних систем захисту польових культур.

«Результативна система захисту базується не лише на правильному підборі препаратів. Щоб отримати максимальний ефект треба також їх грамотно поєднувати і вчасно вносити. А в цьому на поміч прийдуть smart-технології», — зауважив директор з розвитку та управління портфелем продуктів ALFA Smart Agro Сергей Кнечунас.

У повідомленні також було зазначено, що компанія ALFA Smart Agro продовжує випробовувати інноваційні методи обприскування, тому, разом з партнерами, продемонструє роботу найефективнішого, на сьогоднішній день, дрона моделі XAG P30.

Для реєстрації на участь в заході необхідно звернутися до представників компанії ALFA Smart Agro в вашому регіоні.

Виконано за допомогою Disqus