Спецрежиму треба дати ще два роки

23 жовтня 2015 65 0
Спецрежиму треба дати ще два роки
Latifundist.comСпецрежиму треба дати ще два роки

Підтримку у вигляді спецрежиму ПДВ для сільгоспвиробників потрібно залишити ще на два роки, як мінімум. Про це сказав в інтерв'ю «Агро Перспективі» народний депутат Верховної Ради України, екс-генеральний директор компанії «Зернопродукт МХП» Микола Кучер.

За його словами, ще два роки, як мінімум, в умовах економічної кризи і в умовах війни потрібно залишити підтримку у вигляді спецрежиму ПДВ для сільгоспвиробників, яка йде на розвиток сільгосппідприємства, поповнення його оборотних коштів і повністю кореспондується з вимогами і Світової організації торгівлі, і з директивою Європейського Союзу.

«Далі, за ці два роки ми розробимо нову форму підтримки. Але поки складно сказати, якою буде ця підтримка, так як ми обмежені нормами СОТ у її обсягах. Коли ми входили до СОТ, то за тими зобов'язаннями, які Україна підписала, ми маємо можливість прямих дотацій всього на 3 млрд грн», — зазначив він.

Також додав, що скоріше всього це має бути доступ до кредитних ресурсів і невелика відсоткова ставка, яку має компенсувати держава.

Виконано за допомогою Disqus