Нові українські виробники запропонували альтернативу російським добривам

4 липня 2019 749 0
Нові українські виробники запропонували альтернативу російським добривам
Нові українські виробники запропонували альтернативу російським добривам

З 1 липня в Україні почала діяти заборона на ввезення мінеральних добрив з Росії (перелік заборонених добрив). Але українські виробники готові запропонувати альтернативу добривам із Росії та запобігти створенню їх дефіциту.

Нагадаємо, «УТК Хімальянс» презентували нові рідкі комплексні добрива РКД 10:34

Український виробник компанія «УТК Хімальянс» запустила виробництво нових рідких комплексних азотно-фосфорних добрив (РКД 10:34).

РКД 10:34 містять у своєму складі азот в амонійній та амідній формі, фосфор у формі орто- та полі-фосфатів.

«РКД 10:34 не дешевше за амофос або нiтроамофоску. Проте має меншу норму внесення, більш високий рівень живлення рослин при цьому, менше втрат при перевалці та власне внесенні. Тобто у перерахунку на гектар РКД 10:34 виходить економічно ефективнішим та вигіднішим. До того ж РКД 10:34 має пролонговану дію і засвоюється практично повністю», — повідомив засновник та власник «УТК Хімальянс» Віталій Попов.

За його словами, новий завод із виробництва РКД, а також потужності для одночасного зберігання 10 тис. т таких добрив розташовані у Запорізькій області.

У компанії «УТК Хімальянс» відзначають, що наразі є вільні обсяги РКД 10:34 для замовлення.

«Перша черга вироблятиме близько 6 тис. т на місяць, у майбутньому плануємо вийти на 15 тис. т/місяць. Так, плануємо розширятися і вже приглядаємо новий майданчик у Харкові», — додав Віталій Попов.

Виконано за допомогою Disqus