Агроцех від Франдеса Україна: відкрито новий формат спілкування з аграріями

5 липня 2019 187 0
 Агроцех від Франдеса Україна: відкрито новий формат спілкування з аграріями
Франдеса Україна Агроцех від Франдеса Україна: відкрито новий формат спілкування з аграріями

27 червня у Кропивницькому відбулося відкриття нової демонстраційно-дослідницької платформи «Агроцех» від компанії «Франдеса Україна». Це демонстраційні та дослідні ділянки, на яких будуть проводитись дослідження препаратів компанії, схем захисту основних культур та оптимальних термінів і способів застосування ЗЗР. Про це повідомила прес-служба компанії.

Новий формат Днів поля, коли аграрії мають змогу вільно поспілкуватись з представниками компанії, обмінятись освідом та подивитись на результати останніх досліджень, буде більш ефективним за традиційні формати, вважають у компанії.

«Ми хочемо не тільки демонструвати досягнення нашої компанії в засобах захисту рослин, але й зацікавити виробників с/г продукції в порівнянні своїх особистих здобутків з аграріями з Білорусі. Адже в Білорусі вже третій рік в нас діє Агроцех, який випробовує не лише технології, а й новостворені препарати», — говорить генеральний директор  ТОВ «Франдеса Україна» Євгеній Єсман.

Фахівці компанії вважають, що набуття власного досвіду та порівняння його з досвідом колег з інших країн буде корисним для кожного аграрія.

«Почути про агрономічні проблеми кожного господарника, кожного дистриб’ютора і знайти рішення за допомогою препаратів нашої компанії – це чи не найголовніша ціль нашого «Агроцеху» це тільки початок нашого проекту. В майбутньому ми хочемо залучити до співпраці компанії з насінництва та мікродобрив у розрізі «пакетних пропозицій». Щоб нашим українським аграріям було не тільки цікаво, але і корисно», — каже заступник директора з маркетингу Ольга Тимошенко.

На даний час новостворений «Агроцех» лише починає низку випробувань та досліджень, але плани на нього спеціалісти компанії мають досить амбітні.

«Ми хочемо досліджувати та випробовувати різні схеми захисту посівів, аби надавати аграріям професійні рекомендації та більш виважено підходити до застосування ЗЗР у різні терміни і у різних кліматичних умовах. Дослідні поля плануємо закладати не лише на Кіровоградщині, але й на Полтавщині — це дасть змогу побачити, як працюють ті чи інші засоби у різних кліматичних зонах та розширити спектр досліджень», — зазначив директор з маркетингу та експерт із польових досліджень компанії «Франдеса Україна» Дмитро Тимошенко.

У майбутньому, зазначає він, плануємо впровадити на полі так званий «польовий розбір», тобто деяких можливих помилок агрономів при плануванні схем захисту, термінів обробок або вибору препарату. Такий формат роботи дасть аграріям змогу не лише порівнювати схеми захисту та оцінювати ефективність препаратів компанії «Франдеса», але і бачити можливі наслідки «невдалого» застосування препаратів. 

«Поки що це лише у планах, але великий спектр наших наукових напрацювань ми можемо показати вже сьогодні, на тих демонстраційно-дослідних ділянках, що вже закладено нами цього року. «Агроцех» стане новим форматом спілкування з нашими клієнтами, коли кожну рекомендацію ми зможемо підтвердити практикою.  Також хочемо підключити до цього проекту і наших колег з «Агроцех» у Білорусі», — каже Дмитро Тимошенко.

На заході було продемонстровано захист посівів сільськогосподарських культур від бур’янів, хвороб та шкідників препаратами ТОВ «Франдеса». В сівозміну «Агроцеху» включені озима пшениця, озимий ячмінь, кукурудза, соняшник, соя та сорго —  культури, які займають значні площі і актуальні в регіоні.

Поля «Агроцеху» розташовані на 34 км від Кропивницького по трасі Н14.

За словами Ольги Левадної, головного агронома компанії «Франдеса», кожен бажаючий ознайомитися з дією препаратів може звернутися за консультацією до регіонального представника ТОВ «Франдеса Україна» Куйбіди О.О. , або ж самостійно відвідати «Агроцех», оглянути поля та таблички з інформацією про внесені пестициди на кожній культурі.

Виконано за допомогою Disqus