Франдеса Україна відкриває Агроцех в Полтавській області

13 листопада 2019 46 0
Ольга Левадн,г оловний агроном компанії «Франдеса Україна»
Kurku.comОльга Левадн,г оловний агроном компанії «Франдеса Україна»

Цьогоріч компанія «Франдеса Україна» відкрила власний Агроцех на Кіровоградщині, щоб мати полігон для випробувань різних систем захисту та майданчик для спілкування з аграріями. Оскільки досвід виявився досить вдалим, у компанії вирішили розширюватись та створити ще один Агроцех у Полтавській області. Про це повідомила головний агроном компанії Ольга Левадна, передає SuperAgronom.com.

«У перспективі хотіли б мати власні дослідницько-випробувальні центри у кожному регіоні України. Почали з Кіровоградської області, де цього року розпочав роботу наш перший Агроцех. Тепер працюємо над створенням подібного майданчика на Полтавщині. Приблизно за 30 км від Полтави по трасі Київ-Харків вже закладаємо демонстраційні поля», — розповіла Ольга Левадна.

На цих полях представники компанії вже засіяли озимі ріпак та пшеницю, навесні до цих культур додадуться також соняшник, соя та кукурудза.

«Хочемо показати в умовах Агроцеху наші препарати, їхню дію та особливості застосування. Як вже зареєстровані ЗЗР, так і нові препарати, які знаходяться у нас у виробничому випробуванні. Тобто аграрії матимуть змогу оцінювати результати разом із нами. Побачити роботу препаратів у виробничих умовах завжди більш корисно та пізнавально, ніж на демо-ділянках», — зазначає головний агроном компанії.

До речі, наступного року відвідувачі вже діючого Агроцеху під Кропивницьким матимуть нагоду оцінити посіви не лише основних культур, але й сорго. Його посіяли для випробування як альтернативу традиційним для України сільськогосподарським культурам.

Виконано за допомогою Disqus