Український виробник налагодив продаж меду в Сінгапурі через онлайн-платформу

9 липня 2019 503 0
Український виробник налагодив продаж меду в Сінгапурі через онлайн-платформу

Українська компанія «Асканія-Пак» налагодила продаж меду власного виробництва в Сінгапурі через онлайн-супермаркет Redmart. Повідомляє НВ Бизнес.

Redmart — один із найзначніших торговельних майданчиків Підвенно-Східної Азії, який належить лідеру онлайн-торгівлі AlibabaGroup.

За інформацією Секретаріату з підтримки експорту української продовольчої та аграрної продукції, продуктова лінійка «Асканії-Пак» у Redmart охоплює 12 видів меду в роздрібній упаковці: липовий, акацієвий, гречаний, луговий. А також крем-мед з різними смаками – полуниці, абрикосу, лохини, лимону та м’яти, шоколаду тощо.

Продається мед за ціною $14 за банку, крем-мед — $12,5 за банку. Цього літа Redmart планує запустити в продаж ще два українських бренди.

Нагадаємо, минулого року найпотужніша мережа он-лайн супермеркетів Redmart планувала включити український мед в свою пропозицію, оскільки за якісними параметрами він, як мінімум, не гірший за австралійські та новозеландські аналоги. За якістю упаковки — преміальніший, а по ціні — значно конкурентніший.

Читати за темою: Вперше український медовар отримав ліцензію на виготовлення медових алкогольних напоїв

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою