Мінагропрод оновить громадську раду

24 жовтня 2015 95 0
Мінагропрод оновить громадську раду
МінагропродМінагропрод оновить громадську раду

Громадська рада при Міністерстві аграрної політики та продовольства України оновить свій склад, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, Мінагропрод запрошує профільні громадські організації, асоціації та інших представників інститутів громадянського суспільства долучитися до процесу формування нового складу ради.

«Пропонуємо надати кандидатури до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів. Заяви на участь в ініціативній групі можна надсилати на адресу Міністерства аграрної політики та продовольства України (м. Київ, вул. Хрещатик, 24, 01001) у письмовій формі до 30 жовтня 2015 р.», — зазначає прес-служба.

Також додається, що разом із заявою необхідно подати:

— посвідчене печаткою рішення керівного органу інституту громадянського суспільства про готовність взяти участь в ініціативній групі з підготовки установчих зборів із зазначенням кандидатури його представника;

— біографічну довідку представника інституту громадянського суспільства;

— інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останні два роки;

— завірені копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (копії статуту, свідоцтва про державну реєстрацію, довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ), свідоцтва про реєстрацію об’єднання громадян).

«У разі виникнення запитань звертайтесь за телефоном (044) 278-85-82», — пише Мінагропрод.

Виконано за допомогою Disqus