Суд відпустив на волю вбивцю фермера з Дніпропетровщини

6 серпня 2019 1637 0
Суд відпустив на волю вбивцю фермера з Дніпропетровщини
Facebook

Вчора суддя Октябрського суду міста Полтави відпустила на волю вбивцю фермера з Дніпропетровщини Олександра Грушки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Дніпропетровської асоціації фермерів та приватних землевласників Анатолій Гайворонський.

«Обласна Дніпропетровська прокуратура злила цю справу в своїх корисних цілях, прокурор І. Королег, який виступав обвинувачем, показав незнання КПК, плюс недолуге судочинство, що і привело до того, що випустили вбивцю, а двом його поплічникам і досі не пред‘явлена підозра хоча особи встановлені. Як жити із цим сім‘ї вбитого? Як можна захиститись в цій державі від свавілля криміналітету, де для правохоронних органів злодії являються основним видом прибутків?», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у грудні минулого року в селі Саксаганське Криничанського району на Дніпропетровщині Валентин Канівець з групою душогубів катував сім‘ю фермерів, а потів вбив голову фермерського господарства Олександра Грушку. Слідство тривало понад сім місяців, дружина вбитого запевняла, що справу хочуть зам’яти.

Виконано за допомогою Disqus