Платформу xarvio™ BASF визнали найкращою інновацією

6 серпня 2019 64 0
Платформу xarvio™ BASF визнали найкращою інновацією
BASF

Платформа xarvio™ Digital Farming Solutions, розроблена компанією BASF, виграла нагороду в категорії рослинництва та ґрунтознавства на виставці Ag in Motion Farm Expo. Про це Kurkul.com повідомила прес-служба компанії.

«В наших цифрових рішеннях ми використовуємо інноваційну технологію, яка допомагає  аграріям удосконалити та автоматизувати процес вирощування рослин. Адже він повинен бути ефективним, вигідним та стабільним. Ця нагорода — велика честь для нас, і ми вдячні за те, що xarvio™ SCOUTING відзначено за внесок у розвиток сільського господарства», — розповів комерційний керівник xarvio™ у підрозділі Agricultural Solutions BASF Канади Уоррен Біллз. 

За його словами, xarvio™ SCOUTING використовує миттєве розпізнавання хвороб у полях за фотографією. Алгоритми машинного навчання дозволяють програмі самовдосконалюватися з часом, а тому програма постійно підвищує точність своїх результатів. 

Як було зазначено у повідомленні, xarvio™ SCOUTING вже доступний у близько 150 країнах світу, серед яких і Україна. Цього року українські аграрії випробували додаток, який дозволяє визначати хвороби, шкідників чи бур’яни, фізіологічний стан культур  за допомогою камери смартфона.

«Проект також включає xarvio™ FIELD MANAGER. Його аудиторія в 2019 р. склала вже понад 1 000 українських підприємств. Додаток поєднує візуалізацію польових зон із можливістю спостереження за полями та картами для диференційного обприскування, що забезпечує виробників та агрономів інструментами для сталого економічного вдосконалення виробництва сільськогосподарських культур. Наприклад, шляхом автоматичного визначення оптимального часу та норми внесення засобів захисту рослин», — йдеться у повідомленні.

Додаток xarvio™ SCOUTING доступний безкоштовно в App Store та Google Play. Детальніше про додаток можна дізнатись за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus