Варіант Агро Буд випустив самоскидні причепи для вивантаження томатів

8 серпня 2019 84 0
Варіант Агро Буд випустив самоскидні причепи для вивантаження томатів
Варіант Агро БудВаріант Агро Буд випустив самоскидні причепи для вивантаження томатів

Компанія «Варіант Агро Буд» розширила портфоліо причепів новою моделлю Tomato TRUCK, яка призначена для перевезення і вивантаження томатів. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Tomato TRUCK — двовісний самоскидний причіп з переднім поворотним візком і платформою з металевими відкидними боковими та заднім бортами. Призначений для перевезення різних сипучих і інших вантажів (зернових культур, буряків та інших овочевих культур).

Вантажопідйомність причепа Tomato TRUCK становить 11 тис. кг, а власна вага — 7 тис. кг (+/- 400 кг). Причіп агрегатується з трактором потужністю 150-180 к.с. Електроживлення причепа — 12 V. Внутрішні габарити кузова об'ємом 17 м³: 5800 х 2100 х 1400 мм. Товщина металу бортів і дна — 3 мм (сталь S420MC). На причепі Tomato TRUCK встановлені шини BKT Flotation 648 - 500/50-22.5 і колісний диск Pronar AG16.00x26.5H2.

Вивантаження томатів здійснюється за допомогою гідрозмиву, для цього в задній частині лівого борту розташований спеціальний люк. Для гідрозмиву в кузові встановлена герметична вкладка, яка закріплюється на дужках, розташованих по периметру всього кузова в його верхній частині.

«Цього місяця з конвеєра зійшли 2 одиниці причепів для вивантаження томатів і були відправлені замовникам. Ми і раніше говорили про те, що попит на це обладнання є, а маючи власне конструкторське бюро і високотехнологічне виробництво, ми досить оперативно реагуємо на потреби учасників ринку АПК», — прокоментував керівник відділу розвитку «Варіант Агро Буд» Денис Шуфані.

Виконано за допомогою Disqus