Варіант Агро Буд провели польову демонстрацію дощувальної машини

14 серпня 2019 82 0
Варіант Агро Буд провели польову демонстрацію дощувальної машини
Варіант Агро Буд провели польову демонстрацію дощувальної машини

Під час Дня поля на Херсонщині компанія «Варіант Агро Буд» продемонструвала роботу дощувальної машини у польових умовах. Презентація техніки відбулася в полі ТОВ «Фрідом Фарм». Про це повідомляє Kurkul.com.

Нагадаємо, «Варіант Агро Буд» випустив самоскидні причепи для вивантаження томатів

За словами директора «Варіант Агро Буд», Олексія Грушка, за 5 років компанія виросла майже у 10 разів.

«Темою зрошення ми займаємося 2 роки. Тільки за цей сезон ми продали 34 дощувальні машини. Я вважаю, що це доволі гарні показники. Але основне наше досягнення це те, що у нашому портфелі замовлень — 80% замовлень —  це повторні замовлення», — наголосив він.

Він наголосив, що розміщення виробництва в Україні є однією з найбільших переваг компанії.

«На сьогодні дощувальну машину, середню, довжиною 450-500 м ми готові видавати за один тиждень. Жоден дилер, який пропонуватиме імпортне обладнання не зможе запропонувати такого», — зазначив директор «Варіант Агро Буд».

За його словами, кожна дощувальна машина ексклюзивна, вона розраховується під конкретне поле. Це не трактор, який іде в стандартній комплектації, та може зберігатися на майданчиках дилерів.

«Я підтримую національні патріотично налаштовані компанії, які створюють робочі місця тут, в Україні, які виробляють продукт тут, і які допомагають розвиватися українським аграріям», — зазначив під час Дня поля голова Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА Олександр Паливода.

Він також додав, що Мінагрополітики намагаються це підтримувати введенням компенсацій.

«Варіант Агро Буд» також потрапляє під компенсацію 25% +15%. Фермери отримують 40% компенсації від закупленого обладнання, інші учасники отримують 25% компенсації від придбаного обладнання», — додав Олександр Паливода.

Олексій Грушко наголосив, що наразі компанія працює над оптимізацією цін на свою продукцію. Один із кроків — придбання лінії гарячого цинкування для свого виробництва.

Зараз цинкування дощувальних машин компанія замовляє на аутсорсингу. В Україні є лише кілька підприємств, які надають такі послуги, що коштує 500-600 тис. грн на дощувальну машину шириною 450 м.

За словами керівника напряму VIP клієнтів Олександра Юзькова, зрошувальних систем компанії «Варіант Агро Буд», технологія гарячого цинкування — один з найкращих способі захисту металу від корозії.

Виконано за допомогою Disqus