Якісні гібриди UNIVERSEED забезпечать найвищу врожайність

30 серпня 2019 75 0
Якісні гібриди UNIVERSEED забезпечать найвищу врожайність

Силосні гібриди кукурудзи UNIVERSEED дають більший вихід силосу та врожайність зеленої маси. Перевагою у їх вирощуванні і використанні як корму є, насамперед, отримання рослин із додатковим листям. Про це в коментарі Kurkul.com розповів менеджер із розвитку агротехнологій в північно-східному регіоні компанії LNZ Group Володимир Ільченко.

             

Володимир Ільченко, менеджер із розвитку агротехнологій в північно-східному регіоні компанії LNZ Group

Сьогодні компанія взяла участь у Національному Дні Ферми, який відбувся у місті Шпола Черкаської області на базі СПОП «Відродження». Компанія LNZ Group представила силосні гібриди кукурудзи UNIVERSEED.

Відвідувачі заходу зацікавились гібридами UNIVERSEED, оскільки в порівнянні з іншими гібридами, перевагою у їх вирощуванні і використанні як корму є, насамперед, отримання рослин із додатковим листям — 10 і більше листків. В порівнянні з іншими гібридами, які формують до 8 листків.

«Серед переваг нових продуктів — баланс між ефективною клітковиною та засвоюваною масою, якісний крохмаль, що краще розщеплюється в рубці, і унікальні агрономічні властивості, що високо цінуються в молочній промисловості, як-от висока загальна врожайність і тривалі періоди жнив. Силосування для виготовлення кормів із таких гібридів відбувається швидше, що дає змогу отримувати якісне молоко без зайвих витрат», — додав Володимир Ільченко.

Виконано за допомогою Disqus