Кожен восьмий користувач Інтернету в Україні — аграрій

5 листопада 2019 59 0
Кожен восьмий користувач Інтернету в Україні — аграрій
Kurkul.comКожен восьмий користувач Інтернету в Україні — аграрій

Кожен восьмий користувач Інтернету в Україні зайнятий в сільському господарстві (за даними на вересень 2019 р.). Це перший висновок, зроблений на підставі дослідження аудиторії аграрного ринку «Агродіджіталізація 2.0», яке проводить агентство аграрних брендів Mukovoz.Design.

Читати за темою: Скілька аграріїв сидять в Інтернеті. Агродіджиталізація 2.0

«Сьогодні практично кожен аграрій активно користується Інтернетом, і ми зрозуміли, що нам і нашим клієнтам необхідно більш глибоке розуміння аудиторії і тенденцій її поведінки. Кожен маркетолог в аграрному бізнесі хоче ефективно розподіляти бюджет, а для цього потрібно глибше розуміти свою цільову аудиторію. Саме тому ми розпочали це дослідження», — розповідає CEO і засновник агентства аграрних брендів Mukovoz.Design Михайло Муковоз.

Згідно з останніми даними Держстату в Україні налічується близько 3 млн працівників, задіяних в агросекторі. За результатами дослідження, 92% аграріїв використовують Інтернет для пошуку інформації, пов'язаної з роботою.

Відповідно, близько 2,8 млн аграріїв використовують Інтернет у своїх професійних цілях.

Відзначимо, що це перші результати аналітичного дослідження поведінки аграріїв в онлайні «Агродіджіталізація 2.0». Нові результати будуть публікуватися щотижня в блозі Михайла Муковоза.

Виконано за допомогою Disqus