Syngenta подала неправдивий позов щодо азоксистробіну — Atticus

19 листопада 2019 102 0
Syngenta подала неправдивий позов щодо азоксистробіну — Atticus

Постачальник фірмових універсальних засобів захисту рослин Компанія Atticus LLC опублікувала відповідь на позов про порушення патентних прав, поданий Syngenta. Повідомляє croplife.com.

Зазначається, що раніше, в скарзі компанії Syngenta, поданій до Окружного суду США, стверджувалось, серед іншого, що продукти Atticus Acadia 2 SC, Acadia ESQ, Aquila XL, Artavia 2 SC і Artavia Xcel порушують певні патенти Syngenta, що відносяться до виготовлення азоксистробінового фунгіциду.

Як зазначили в компанії, Atticus є постачальником провідних фунгіцидних продуктів, що містять непатентовані сполуки азоксистробіну.

«Азоксистробін був вперше схвалений Агентством з охорони навколишнього середовища в 1997 році. Термін дії оригінальних патентів на з'єднання, що охоплюють азоксистробін, закінчився в 2014 р. Atticus є 12-м технічним реєстратором азоксистробін і в даний час є провідним імпортером непатентованих азоксистробінових препаратів», — повідомили в Atticus.

Генеральний директор Atticus Ренді Канаді зауважив, що всупереч твердженням Syngenta, азоксистробінові продукти Atticus не порушують вузьковиробничі патенти Syngenta.

«Будь-яке твердження про зворотне є хибним, і наша компанія буде енергійно захищати себе в суді і на ринку», — додав він.

В компанії зазначають, що Atticus поважає інтелектуальну власність своїх конкурентів і старанно працює над тим, щоб пропонувати непатентовані азоксистробінові продукти за конкурентними цінами, які дають роздрібним дистриб'юторам і фермерам в цій країні можливість вибрати те, що підходить для їх бізнесу.

«У цьому випадку наш адвокат навіть взаємодіяв з адвокатом Syngenta, щоб вони могли підтвердити, що наші продукти не порушують їх патенти», — пояснив Ренді Канаді.

 

Та додав, що замість того, аби прийняти цю пропозицію, Syngenta подала позов з неповною інформацією і без ретельного розслідування фактів.

«Слід також зазначити, що Atticus продавав азоксистробін протягом декількох вегетаційних періодів, і Syngenta, очевидно, це знала. Замість того, щоб працювати з нами, щоб зрозуміти, чому Atticus не порушує їхніх патенти, Syngenta подала в суд. Безпричинний позов Syngenta і пов'язані з ним дії завдають шкоди конкуренції і, в кінцевому підсумку, клієнтам, яких ми обслуговуємо. Ми з нетерпінням очікуємо перемоги в інтересах галузі та наших клієнтів», — підсумував директор Atticus.

Виконано за допомогою Disqus