Паковані груші можна продавати від 40 грн/кг — думка

4 грудня 2019 314 0
Паковані груші можна продавати від 40 грн/кг — думка
pixabay.com

Споживання груші росте щороку, а виробники все більше вкладають у розвиток насаджень, просування та зберігання продукції. Про це повідомляє Kurkul.com спільно з FreshBot.

Цінова привабливість груші досить висока, адже за кг стандартної продукції можна отримати від 15 до 25 грн, а вірно позиціонуючи свій бренд на ринку та подбавши про пакування, можна отримати до 40 грн/кг.

«В залежності від регіону та мережі супермаркетів, ціни можуть відрізнятися у рази, так мережі, що направлені на масовий збут, торгують, зазвичай, 2 сортом груші у діапазоні від 28 до 35 грн/кг. А мережі у столиці та центральних регіонах, торгують найдорожче — кінцевий споживач тут платить від 33 до 58 грн/кг, тієї ж стандартної продукції», — йдеться у повідомленні.

Експерти зазначають, що потрібно активніше пропрацьовувати ринку збуту та проводити масовіші заходи із просування української груші. Найближчі до нас — європейські ринки, споживають грушу досить активно та являють собою дуже привабливий ринок збуту, як для початку експансії.

Продовжуємо стежити за цінами з FreshBot:

Appstore

Google Play

Виконано за допомогою Disqus