Американська компанія виготовлятиме насіння в Україні

6 грудня 2019 537 0
Американська компанія виготовлятиме насіння в Україні
Kurkul.com

Американська компанія Remington Seeds підписав стратегічну угоду з МАІС щодо придбання потужностей з виробництва насіння та ведення сільського господарства в Україні. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії.

Зазначається, що новостворене підприємство, SEEDCORP, надаватиме повний спектр послуг своїм міжнародним та локальним партнерам з виробництва насіння високої якості в Україні.  SEED CORP з більш ніж 5 тис. га зрошуваних сільськогосподарських земель та одним із найсучасніших заводів по виробництву насіння у Східній Європі, який базується в центрі зони вирощування в Україні.

«Завдяки цьому рішенню Remington Seeds вийде на український ринок, розширивши свою глобальну присутність, щоб запропонувати клієнтам будь-якого масштабу повне рішення у питанні виробництва насіння та посилити свою стратегію присутності у чорноморському регіоні. Це допоможе впорядкувати весь процес надання послуг, підвищивши ефективність та інноваційність для адаптації рішень до потреб кожного клієнта», — йдеться у повідомленні.

Як зазначив президент SEED CORP Крістіан Берньє, компанія задоволена цією угодою, і буде йти до своєї мети — надавати високоякісні послуги у насіннєвій галузі, шануючи основоположні цінності прозорості, конфіденційності та підтримки клієнтів.

«SEED CORP зосередиться виключно на високоякісних послугах з виробництва насіння. Цей новий аспект діяльності дозволить нам продовжувати підтримувати наших клієнтів у наданні високоякісних послуг з виробництва насіння, впроваджуючи найновітніші інноваційні рішення у насінництві для вирішення багатьох викликів у насіннєвої галузі в Україні», — додала голова SEED CORP Єлизавета Терещук.

Виконано за допомогою Disqus