Väderstad представив нове зносостійке ґрунтопоглиблювальне долото

9 грудня 2019 300 0
Väderstad представив нове зносостійке ґрунтопоглиблювальне долото
Väderstad

Компанія Väderstad представила нове зносостійке ґрунтопоглиблювальне долото Marathon DeepLoosening для культиваторів TopDown та Opus, здатне розпушувати ґрунт на глибину до 40 см. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

«Ґрунтопоглиблювальне долото Marathon DeepLoosening дає змогу виконувати глибокий обробіток — до 40 см у новий економічно ефективний спосіб. Воно здатне розпушувати важкі та переущільнені шари ґрунту, що сприяє розвитку кореневої системи та допомагає вирішити проблему з надмірною перезволоженістю верхнього кореневмісного шару», — пояснив концепт-менеджер Väderstad Mагнус Семюльсон.

Цим долотом можуть бути обладнані культиватори TopDown або Opus, які встановлюють у комбінації з основними долотами. Для максимальної ефективності зносостійкі ґрунтопоглиблювальні долота Marathon DeepLoosening встановлюють на останній ряд розпушувальних лап культиватора.

«Оскільки культиватори TopDown та Opus оснащені різними змінними долотами, ґрунтопоглиблювальне долото Marathon DeepLoosening можна поєднувати з кожним із доліт із асортименту, представленого компанією Väderstad. Поєднання ґрунтопоглиблювального долота Marathon DeepLoosening із долотом для перемішування ґрунту забезпечує дренаж і відновлення капілярів вологи на глибину до 40 см, водночас відбувається повне перемішування ґрунту на глибину до 30 см. Разом із унікальним долотом BreakMix зносостійкі ґрунтопоглиблювальні долота Marathon DeepLoosening здатні перемішувати ґрунт лише в поверхневому ґрунтовому шарі, на глибині до 40 см», — прокоментував Магнус Семюльсон.

Нове зносостійке ґрунтопоглиблювальне долото Marathon DeepLoosening виготовлене із міцного металу з елементами пластин зі зносостійкого сплаву. Це забезпечує тривалий термін їхньої експлуатації.

Зносостійкі ґрунтопоглиблювальні долота Marathon DeepLoosening були представлені на міжнародній виставці Agritechnica 2019 та стануть доступними на ринку з початку 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus