Аграріям презентували чотири нові гібриди кукурудзи UNIVERSEED

11 грудня 2019 82 0
Аграріям презентували чотири нові гібриди кукурудзи UNIVERSEED

Портфоліо зернових і силосних гібридів UNIVERSEED поповнилося чотирма новими продуктами, перевіреними на власних полях LNZ Group. Повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначили в LNZ Group, новий гібрид EXPM032 з ФАО 220 поповнив ранньостиглу групу гібридів портфелю UNIVERSEED. Представлений гібрид характеризується початковою енергією росту та високою посухостійкістю, хорошою стійкістю до фузаріозу та сажкових хвороб, стабільністю та доброю вологовіддачею. EXPM032 рекомендований як для посушливих кліматичних зон, так і для умов достатнього зволоження.

«Ще одна новинка — гібрид EXPI143 ФАО 320 — це середньостиглий зерновий гібрид кукурудзи із зубоподібним типом зерна. Він має високу початкову енергію росту та є дуже стійким до фузаріозу й до стеблового вилягання. У цього гібрида швидка вологовіддача. Температура ґрунту для сівби EXPI143 має бути +8 °С. Він може вирощуватися як у посушливих умовах, так і в умовах достатнього зволоження», — зазначили в LNZ Group.

Окрім зернових гібридів компанія анонсувала новинки у сегменті силосної кукурудзи бренду UNIVERSEED. 

Представлений середньоранній гібрид EXPG600 ФАО 260 характеризується зубоподібним типом зерна. Досить стійкий до посухи, холоду, кореневого та стеблового вилягання. За словами фахівців, його можна сіяти при температурі ґрунту +8 °C, окрім цього, EXPG600 має високу стійкість до фузаріозу. Цей гібрид характеризується раннім строком збирання та рекомендований для зони достатнього зволоження.

«І насамкінець ще один силосний гібрид кукурудзи UNIVERSEED — EXPG607 ФАО 420. Він є середньопізнім, високорослим і має до 14 листків над качаном! У рослини добра посухостійкість, висока зернова продуктивність та широке вікно збирання. Має зубоподібний тип зерна. Для сівби цього гібриду температура ґрунту має становити +8 °С. У нього хороша вологовіддача і його можна сіяти в посушливих регіонах», — йдеться в повідомленні.

Як зазначили в LNZ Group, всі запропоновані гібриди кукурудзи якнайкраще адаптовані до українського клімату. Детальнішу інформацію про них можна знайти у новому каталозі UNIVERSEED за 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus