LNZ Group розширить лінійку силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED

1 вересня 2020 36 0
LNZ Group розширить лінійку силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED

LNZ Group буде розширювати лінійку силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED. Наразі до неї входить 5 гібридів. Про це йдеться у матеріалі «Топ меседжів із силосного воркшопу LNZ group» на Kurkul.com.

«У лінійку UNIVERSEED входять 5 гібридів силосної кукурудзи, від раннього ФАО 260 до пізнього ФАО 420. Серед них 2 новинки, які тільки цьогоріч з’явилися на ринку — EXPG 600, ФАО 260 і EXPG 607, ФАО 420», — розповів Леонід Чорний, менеджер із розвитку агротехнологій центрального регіону напрямку насінництва LNZ Group.

За словами Леоніда Чорного, зважаючи на зацікавленість аграріїв та популярність гібридів UNIVERSEED, LNZ Group на цьому не збирається зупинятися й лінійка силосних гібридів буде розширюватися.

«Завдання LNZ Group — стати лідером на ринку силосної кукурудзи», — зазначила директор відділу маркетингу LNZ Group Юлія Каменева.

Це підтвердив також і В‘ячеслав Панасюк керівник агро департаменту компанії, зазначивши, що досягти цієї мети компанії допоможе лінійка силосних гібридів UNIVERSEED Північно-Американської селекції, що не має аналогів в Україні.

Крім того, за словами В‘ячеслава Панасюка, вітчизняний сегмент ринку силосних гібридів досі не заповнений, тож результати, що отримують аграрії, що вже встигли випробувати лінійку UNIVERSEED на своїх полях, виводять ці гібриди на лідируючі позиції на ринку.

Виконано за допомогою Disqus