Результати впровадження інновацій в непростих кліматичних умовах обговорили на зустрічі Клубу Новаторів

19 грудня 2019 35 0
Зустрічі Клубу Новаторів агробізнесу компанії BASF
BASFЗустрічі Клубу Новаторів агробізнесу компанії BASF

17 грудня відбулася чергова зустріч Клубу Новаторів агробізнесу компанії BASF, на яку з'їхалися близько 30 учасників Клубу з усіх регіонів України. Учасники обговорили результати проведених ними дослідів у сезоні, що минув, ознайомилися з продуктовими новинками від BASF, намітили плани на наступний рік.

Як зауважив у вступному слові Маттіас Хорш, директор з маркетингу в Україні, Молдові і країнах Кавказу BASF, в Україні є багато інноваційних фермерів, які готові до впровадження новітніх технологій, приймаючи при цьому ризики, але з прагненням до розвитку. І Клуб новаторів агробізнесу — саме той майданчик, де технологи й маркетологи компанії BASF та фермери-практики можуть обмінюватись інформацією і знаходити оптимальні рішення.

Серед новинок, представлених на зустрічі, — фунгіцид ПріаксорТМ, перший Ксеміум®-вмісний фунгіцид на ринку України з досконалою формуляцією за доступною ціною, що має високу лікувальну дію, забезпечує належний контроль широкого спектру хвороб зернових, зокрема піренофорозу, та ефективний за малооб'ємного обприскування. 

Ще одна новинка — гербіцид Стеллар® Плюс, оновлений потужний післясходовий гербіцид на кукурудзі, який за одне внесення забезпечує контроль однорічних та багаторічних дводольних і злакових бур'янів протягом сезону. Це удосконалена версія вже відомого препарату Стеллар®. Вміст діючих речовин — 50 г/л топрамезон, 160 г/л дикамба, препаративна форма – розчинний концентрат. Нова формуляція вже містить всі коформулянти, необхідні для забезпечення високої ефективності продукту і не потребує додавання будь-яких ад’ювантів. При цьому за ефективністю по важковикорінюваних бур’янах, таких як ваточник сирійській, амброзія полинолиста, куряче просо, та швидкістю дії Стеллар® Плюс навіть переважає Стеллар® з додаванням Метолат®.

Важливою частиною зустрічі стало обговорення результатів дослідів із різними продуктами BASF, які проводили учасники Клубу Новаторів агробізнесу на своїх полях. Зокрема, з препаратами Кінто® Плюс, Систіва®, Адексар® СЕ Плюс, Медакс® Топ, Архітект™, Євро-Лайтнінг® Плюс, Корум®.

Програма зустрічі була дуже насиченою. Крім перелічених тем, учасникам презентували нові гібриди соняшнику ЕС Лоріс СЛП та ЕС Каприз СЛП, з якими компанія BASF виходить на український ринок в рамках відкриття нового сегменту у своєму насінницькому бізнесі. А також присутні дізнались про нові можливості технології xarvio™ FIELD MANAGER, яку наразі безкоштовно тестують близько 1,5 тис. українських аграріїв. 

Закінчилась подія традиційним нагородженням найуспішніших учасників Клубу Новаторів агробізнесу та неформальним обговоренням отриманої інформації й підсумків сезону.

Виконано за допомогою Disqus