По всій території Україні прогнозують рясні опади та зниження температури

23 грудня 2019 200 0
По всій території Україні прогнозують рясні опади та зниження температури
Kurkul.com

Тиждень розпочнеться з високих температур, але поступово температура почне повзти вниз і до кінця тижня досягне від’ємних позначок. Протягом усього тижня пануватиме суцільна хмарність. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Починаючи з 23-го грудня на всій території України, окрім Сходу, очікуються значні опади у вигляді дощу, мокрого снігу. На Сході опади розпочнуться з 25-го числа. Вітер переважатиме змінного напрямку 2-6 м/с.

З 23 по 26 грудня в нічний час температура повітря в Північних та Центральних областях коливатимуться від +1 до +7 °С, денна прогріється до +4..+12 °С. На Сході +1…+4 °С, вдень +5…+9 °С. На Заході у нічний час стовпчик термометру показуватиме 0…+6 °С, денна температура зупиниться на позначці +2…+9 °С.

В Південних областях вночі +2…+9 °С, денна досягатиме +6…+14 °С. Температура ґрунту коливатиметься від +1 до +7 °С, і лише в Південних областях досягне позначки +10 °С.

З 27 по 29 грудня суттєво похолодає. На всій території України нічна температура повітря коливатиметься від -3 °С морозу до +2 °С вище нуля. Денна температура повітря знаходитиметься в межах  -1…+4 °С, на Сході в Луганській області підніматиметься до +6 °С. Температура ґрунту -1…+4 °С.

Виконано за допомогою Disqus