Сервіс для аграріїв відкриває доступ до метеоданих

23 грудня 2019 84 0
Сервіс для аграріїв відкриває доступ до метеоданих
Метео ФармСервіс для аграріїв відкриває доступ до метеоданих

Сервіс для моніторингу агропогоди «Метео Фарм» відкрив безкоштовний доступ до інформації про погоду для всіх користувачів. Про це в коментарі Latifundist.com розповів виконавчий директор «Метео Фарм» Дмитро Максименко.

«Рік тому ми запустили професійний сервіс агропогоди «Метео Фарм», але зараз вирішили змінити його концепцію. Тепер не тільки аграрії, а й абсолютно будь-який користувач Мережі безкоштовно зможе моніторити стан погоди, отримати детальний кліматичний прогноз на 7 днів з активними та інформативними графіками. Ця інформація дозволяє скласти повну картину метеоумов в будь-якому населеному пункті або районі України з високою точністю», — розповів Дмитро Максименко.

За його словами, крім базових показників, всім користувачам будуть доступні такі важливі значення як температура і вологість ґрунту. Серед інакших функцій — радар опадів, який відображає інтенсивність і розподіл опадів в тій чи іншій зоні.

«Сподіваємося, що тепер погодний сервіс «Метео Фарм» потіснить ті сервіси, до яких усі звикли, і дасть змогу аграріям з усіх куточків країни отримувати більше інформації», — відзначив Дмитро Максименко.

Дмитро Максименко, виконавчий директор «Метео Фарм»

Він додав, що у розширеному доступі до сервісу «Метео Фарм» користувачі матимуть змогу відстежувати до 50 спеціалізованих показників на вибраному полі. А також використовувати історію погоди за 10 років і користуватися даними усієї мережі метеостанцій «Метео Фарм», яких налічується понад 200 штук.

Виконано за допомогою Disqus