Аграріям представили кращі інновації і технології премії Crop Science Awards 2019

14 січня 2020 352 0
Аграріям представили кращі інновації і технології премії Crop Science Awards 2019
Kurkul.comАграріям представили кращі інновації і технології премії Crop Science Awards 2019

12 листопада 2019 р. в Лондоні відбулося нагородження переможців Crop Science Awards 2019. Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

До числа найбільш цікавих проектів, представлених на Crop Science Awards 2019 увійшли:

  • Вee Vectoring Technology, переможець у номінації «Краща інноваційна технологія» (Best Application Technology Innovation).

Компанія розробила систему, яка дозволяє використовувати бджіл для внесення біопестицидів. Її суть полягає в тому, що коли бджоли залишають вулик для збору пилку, вони також переносять певну кількість продукту до квітучих частин рослин. Таким чином продукт може впливати на патогени, пригнічуючи їх.

  • FMC Agricultural Solutions визнано переможцем у номінації «Кращий новий біологічний продукт — Біопестицид» (Best New Biological Product — Biopesticide).

Компанія розробила два біонематоциди, які можуть використовуватися на різних культурах. Препарати утворюють захисне покриття з корисних бактерій, допомагаючи рослинам з самого початку їх життєвого циклу протистояти ураженню нематодами. Крім того, вони сприяють підвищенню врожайності, оптимізуючи поглинання рослинами води і поживних речовин.

  • The Climate Corporation перемогла у номінації «Краща інноваційна технологія цифрового землеробства» (Вest Innovation in Digital Farming Technology).

Розробка компанії — цифрова платформа Climate FieldView. З її допомогою можна зберігати і візуалізувати дані з полів на одному пристрої, аналізувати ситуацію і приймати більш ефективні управлінські рішення. Пристрій FieldView Drive сумісний з багатьма типами обладнання, зокрема з сівалками, обприскувачами і комбайнами.

  • Компанія XAG представила «Кращі інновації в технологіях точного землеробства» (Best Innovation in Precision Farming Technology).

Розробка компанії XAG Smart Agriculture Solutions об'єднує напрямки створення цифрової інфраструктури сільського господарства, використання дронів і роботів для точного землеробства, об'єднання землі, посівів, аграріїв і споживачів їх товарів в системі Agriculture IoT System і практичне застосування штучного інтелекту в сільському господарстві.

В рамках конкурсу українська компанія ALFA Smart Agro здобула перемогу у номінації «Краща компанія зі зростаючого регіону» (Best Company from an Emerging Region), де відзначалися команди, які зробили вагомий внесок в розвиток галузі засобів захисту рослин в своєму регіоні. Крім цього, вітчизняний виробник увійшов до числа фіналістів у номінації «Краща інновація в формуляції» (Best Formulation Innovation).

«Нагорода належить компанії, яка зосередилася на розробці нових продуктів і швидко стала найбільшим виробником ЗЗР в Україні», — зазначили організатори премії, вручаючи нагороду голові наглядової ради ALFA Smart Agro Борису Тодорову.

Виконано за допомогою Disqus