Загрози спалаху пташиного грипу на Вінницькій птахофабриці немає — МХП

21 січня 2020 144 0

Загрози спалаху пташиного грипу на птахофабриках Групи МХП немає. Про це Kurkul.com повідомили у прес-службі компанії.

Нагадаємо, в с.Бугаків Немирівського району Вінницької області ввели карантин на 72 год. Рішення було прийнято через зареєстровану загибель птиці в ПП «Хутір»

«Ми приймаємо усі необхідні заходи щодо недопущення спалахів захворювання на ТОВ «Вінницька птахофабрика» Групи МХП, що розташована також у Вінницькій області (Тростянецький район) та слідкуємо за рішенням засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Немирівській РДА, рішенням якої буде затверджено план з ліквідації захворювання, визначено межі епізоотичного осередку, зон захисту та нагляду», — зазначається у повідомленні.

В компанії також зазначили, що МХП як український виробник курятини №1, має одну із найбільш прогресивних систем контролю якості та біобезпеки, яка включає понад дві тисячі параметрів щоденного контролю всього виробничого ланцюга та кінцевої продукції.

«Тому завдяки вибудованій системі менеджменту якості та безпечності харчової продукції на птахофабриці буде максимально ефективно та швидко впроваджено план реагування. У будь-якому разі, агрохолдинг МХП буде дотримуватись у своїй діяльності усіх визначених законодавством норм та правил у питаннях біобезпеки та слідкуватиме за ситуацією та інформацією від Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області», — додали у прес-службі.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою