Американці створили рослинний замінник фаршу

26 січня 2020 112 0

Американська компанія Impossible Foods створила новий рослинний продукт Impossible Pork, який слугує замінником свинини для бургерів. Про це повідомляє Modern Farmer.

Новий продукт Impossible Pork, назва якого перекладається як «неймовірна свинина», був представлений цього тижня на виставці у Лас-Вегасі. Новий продукт має структуру, яка імітує фарш. Попередні продукти компанії Impossible Foods також імітували фарш, але, як відзначає видання, відбивну важко відтворити.

При цьому генеральний директор компанії зазначив, що у багатьох країнах свинина значно популярніша за яловичину. Наразі є проблема з поставкою свиней, це пов’язано із розповсюдженням АЧС, тож інновація може допомогти вирішити проблему з нестачею продукту.

Компанія займається розробкою замінників м’яса. Новий фарш для бургерів — рослинний замінник.

Люди, які спробували, кажуть, що, хоч текстура й не така, як у звичайного фаршу, (має надто солонуватий присмак), проте все ж схожий за смаком на свинину.

«Неймовірну свинину» поки що не можна придбати (тобто окремо), але вона вже у продажу в США як начинка для бургерів (катсу, фрикадельки, булочки з чар-сиу).

Читайте також: Виклики та перспективи для свинарства: репортаж із форуму «Свиноферма майбутнього»

Виконано за допомогою Disqus