Yara International та IBM запускають програму співпраці фермерів

27 січня 2020 1077 0
Yara International та IBM запускають програму співпраці фермерів

Компанія Yara International та компанія IBM запрошують асоціації фермерів, промислових гравців, освітні організації та заклади, громадські організації з харчової промисловості та сільського господарства приєднатись до створення та покращення відкритої платформи обміну даними. Про це Kurkul.com повідомила прес-служба Yara International.

Відповідно до повідомлення, технологія та цифрові інновації можуть внести вагомий внесок у зміну стійкості, прозорості та ефективності використання продовольства. Висока якість даних про ферми та поля — одна з основ, яка може допомогти зробити це можливим. Щоб забезпечити сталий розвиток, компанія пропонує фермерам, галузевим гравцям, науковим та громадським організаціям з продуктів харчування та с/г промисловістю об’єднатись.


«Наша колективна відповідальність — «перерости» елеватори та спільно працювати над впровадженням інновацій у спосіб виробництва продуктів. Перехід до більш стійкої харчової системи вимагає індивідуальних рішень для кожної галузі та господарства. Довірений обмін даними — це один із ключових елементів, де ми можемо отримати користь, яка допоможе всім, від фермерів аж до кінцевих споживачів», — розказав Yara EVP Терє Кнутсен.


В рамках проекту, Yara International та IBM пропонують фермерам ділитись своїми даними і отримати за інформацію оплату.

Ініціатива будуватиметься на фундаменті навчання та технологій, створеного в рамках партнерства Yara-IBM, яке було започатковано у 2019р., коли дві компанії поєднали зусилля для об'єднання та підтримки фермерів у всьому світі. Початкова спрямованість спільної роботи лежить на управлінні даними про фермерські господарства та на місцях, а також на основі даних, спільних інновацій для фермерів, які вже успішно запускаються на різних ринках світу.

«Ми вважаємо, що с/г галузь повинна інвестувати в експоненціальні технології, такі як AI, IoT і BIG DATA, щоб допомогти вирішити кліматичні зміни та зростання чисельності населення, оскільки це загрожує здатності світу виробляти достатню кількість продовольства. Разом з Yara International ми робимо серйозний крок на шляху трансформації глобальної системи харчування, запрошуючи всіх гравців ланцюга харчової цінності приєднатися до цього спільного руху, щоб допомогти годувати світ більш ефективно та стійко» — пояснив старший віце-президент IBM Services та Global Business Services Марк Фостер.

Читайте також: Звичайний смартфон зможе визначати вміст азоту в рослинах

Виконано за допомогою Disqus