Kinze анонсував випуск оновлених сівалок

28 січня 2020 56 0
Kinze анонсував випуск оновлених сівалок
Kinze

Компанія Kinze представить навесні 2020 р. вдосконалені сівалки 05 Series. Повідомляє Traktorist.ua.

Kinze вже оголосив про випуск 2-рядкової сівалки 4705 з міжряддями 75 см, оснащеної компактним механізмом складання для транспортування Mach Till. Сівалки серії 05 матимуть ряд модернізацій, які збільшать термін служби багатьох компонентів, спростять технічне обслуговування, покращать продуктивність і знизять загальну вартість користування агрегатом.

«Під час триваючого спаду економіки ми знаємо, що кожна копійка має значення. Простої дорогі. Ремонт дорогий. Обслуговування дороге. Ми регулярно отримуємо пропозиції від наших клієнтів і дилерів про те, як ми можемо покращити нашу продукцію. Ми вислухали й витратили значну кількість часу на розробку способів скорочення часу простою, ремонту і підвищення продуктивності. Я пишаюся прихильністю нашої команди цього проекту, і я рада бачити, що ці удосконалення сівалок допомагають нашим клієнтам досягати необхідного рівня прибутку», — розповіла президент Kinze Manufacturing Сюзанна Веач.

Нові моделі сівалок будуть оснащуватися вакуумними вентиляторами зі зниженим рівнем шуму і меншими витратами на гідропривід за рахунок використання вакуумних шлангів діаметром 3,81 см.

Модернізована система транспортування насіння з об'ємним заповненням працює з великою кількістю типів культур і з більш високими нормами висіву.

Виконано за допомогою Disqus