Сівалку Väderstad Spirit оснастили системою контролю висіву SeedEye

27 січня 2020 38 0
Сівалку Väderstad Spirit оснастили системою контролю висіву SeedEye
Väderstad Сівалку Väderstad Spirit оснастили системою контролю висіву SeedEye

Протягом 2020 р. для сівалок Väderstad Spirit R 300S, Spirit 600-900S і Spirit 600-900C буде доступна система контролю висіву SeedEye, що відкриє для аграрія нові можливості точного висіву насіння та добрив. Про це повідомляє  Traktorist.ua із посиланням на прес-службу Väderstad.

Система контролю SeedEye Väderstad, яка отримала відзнаку DLG на виставці «Агрітехніка 2019» у Ганновері, точно обраховує дані щодо кожного квадратного метра поля. Система SeedEye складається із двох частин — блоків для моніторингу та підрахунку. Основою системи є датчики контролю SeedEye, що реєструють кожну насінину, а також потік добрив, які проходять через висівні трубки.

За використання системи контролю SeedEye норма висіву встановлюється у форматі певної кількості насіння в штуках на квадратний метр. Під час роботи в полі датчики точно фіксують кожну насінину, що проходить через кожен окремий насіннєпровід. Після поєднання цієї інформації з даними швидкості руху сівалки, яку зчитує радар, подавання насіння автоматично регулюється відповідно до швидкості руху агрегату для дотримання обраної норми висіву в штуках на квадратний метр.

«Технології, які допомагають розширити доступ до інформаційних ресурсів, є ключем до точного землеробства. Маючи доступ до точних даних висіву, аграрій може приймати оптимальні рішення з управління сільськогосподарським підприємством для підвищення ефективності та отримання максимальних результатів у рослинництві», — повідомив старший віце-президент із продажу та маркетингу компанії Väderstad Маттіас Ховнерт.

Читайте також:Väderstad продав 5 тисяч сівалок Tempo

Виконано за допомогою Disqus