Väderstad продав 5 тисяч сівалок Tempo

23 січня 2020 78 0
Väderstad продав 5 тисяч сівалок Tempo
Väderstad

На міжнародній виставці «Агрітехніка 2019» шведський фахівець з технології обробітку ґрунту та висіву компанії  Väderstad підписав угоду щодо продажу та передав 5-ти тисячну високошвидкісну сівалку точного висіву Tempo V 12 власнику німецького господарства Kürbs Штефану Кюрбсу. Повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

Штефан Кюрбс керує господарством разом із батьком Уллі у м.Аполда, (Німеччина). Вони мають 350 га власних сільськогосподарських угідь та ще 1 200 га орендують. Навесні 2018 р. було вирішено придбати першу 12-рядну сівалку Tempo.

«Діапазон застосування Tempo дуже широкий. Ми використовуємо цю сівалку для висіву багатьох різних культур: цукрових буряків, соняшнику, кукурудзи, сої та ріпаку. Висока швидкість Tempo є важливим аспектом для нас, як і висока точність. Ми сіємо від 5 до 6 га/год будь-яку культуру. І через надійність та економічну вигідність, яку показала сівалка Tempo, ми придбали, ще одну точно таку ж модель», — розповів Штефан Кюрбс.

Поставка машини відбудеться у березні та вже буде використовуватися для посіву цукрових буряків.

Читати за темою: У Väderstad назвали найпопулярніші агрегати в Україні

Сівалки Tempo виробляються на заводі у м.Ведерстад (Швеція) із 2012 р. З квітня 2017 р. Tempo встановила світовий рекорд із швидкісної сівби, здійснюючи посів кукурудзи із швидкістю понад 20 км/год (502,05 га за 24 год).

«Завдяки запатентованій технології висіву PowerShoot наша сівалка працює із надзвичайною точністю. Це стосується як відстані між насінням, так і глибини висіву за робочої швидкості до 18 км/год. Це важливі критерії для наших клієнтів, оскільки професійне сільське господарство — це максимальна ефективність», — повідомив менеджер з маркетингу Väderstad Максиміліан фон Кюнсберг.

Виконано за допомогою Disqus