Case IH представив оновлене покоління колісних і гусеничних тракторів

3 березня 2020 1915 0
Case IH представив оновлене покоління колісних і гусеничних тракторів
Traktorist.ua

Case IH представив оновлене покоління колісних і гусеничних тракторів Steiger, Steiger RowTrac та Quadtrac. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Case IH в значній мірі спирався на свої звичайні трактори. В кабіні знаходиться підлокітник Magnum, новий джойстик MultiController з вісьмома основними функціями рульового управління, пов'язаними із зчіпкою, приводом, гідравлікою і основною автоматикою.

Перероблений підлокітник доповнено кольоровим 12-дюймовим сенсорним екраном AFS 1200. Настроюваний сенсорний екран має денний і нічний дисплей, і може контролювати до чотирьох зовнішніх камер, а також систему автопілоту.

З новою версією AFS Connect, Case IH покладається на свою систему зв'язку, тому передача і запис даних покращує використання, простежуваність і обслуговування агрегатів. Тепер всі дані можуть бути надійно записані і передані під час руху в режимі реального часу завдяки телематичній технології AFS Connect. Клієнт зможе передбачати можливі поломки, так як дилер буде вчасно попереджений про несправності і зможе повідомити його про втручання ще до того, як стане занадто пізно.

Steiger і Quadtrac як і раніше пропонуються з класичною коробкою передач Full-Powershift.

Читати за темою: Кабмін запровадить нові правила проїзду сільгосптехніки

Виконано за допомогою Disqus