BEDNAR увійшов до трійки кращих імпортерів ґрунтообробної техніки в Україні

12 травня 2020 55 0
BEDNAR увійшов до трійки кращих імпортерів ґрунтообробної техніки в Україні
www.bednar.com

Згідно статистичних даних по імпорту сільськогосподарської техніки за 1 квартал 2020 р. компанія BEDNAR FMT посіла 2 місце серед агрегатів для передпосівної підготовки ґрунту (14% від кількості завезених в Україну агрегатів), та загалом 3 місце серед всієї імпортної ґрунтообробної техніки. Така динаміка свідчить про швидкий позитивний прогрес в роботі компанії на ринку України. Про це йдеться на сайті Traktorist.ua.

«Загалом, наша стратегія роботи починаючи з минулого року, передбачала швидко вийти в лідируючу групу компаній-виробників ґрунтообробної техніки, представлених в Україні. Завдання на цей рік – досягти максимальних показників в сегментах, де представлена компанія. Особисто я дуже оптимістично дивлюсь на такі перспективи роботи в Україні. Ми сформували хорошу команду та стратегію, підібрали сильних дилерів і маємо якісний та конкурентний товар орієнтований на українського Аграрія. Тому все буде добре», – зауважив Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR в Україні.

Варто відмітити, що компанія Bednar FMT активно розширює асортимент продукції, в тому числі в популярних серед українських аграріїв сегментах. Зокрема, за останній рік серійне виробництво поставило 10 нових моделей агрегатів. Серед новинок цього року – диско-лаповий агрегат Actros RO4000R.

Нагадаємо, BEDNAR презентував глибокорозпушувач TerraStrip.

Виконано за допомогою Disqus