Фермери можуть контролювати стан посівів онлайн

26 травня 2020 429 0
Фермери можуть контролювати стан посівів онлайн
kurkul.com

Все більше фермерів переконані, що використання онлайн-сервісу Atfarm значно полегшує роботу диференційованого живлення, за допомогою якого можна легко моніторити стан полів та отримувати рекомендації. Про це розповів Микола Панчук, керівник напрямку Digital компанії «Yara Україна», у матеріалі «Як створити карту для внесення добрив: огляд сервісу Atfarm» на Kurkul.com.

Для моніторингу посівів на полях користувач додатку отримує в онлайн-режимі карту свого поля, де показана інформація про стан рослин.

За допомогою найпростішої опції — базової супутникової карти — здійснюється космічний моніторинг землі, де визначаються межі поля, а також відображається інформація про погодні умови.

Супутникова карта «Огляд поля» показує стан поля протягом певного періоду.

 «У кінцевому вигляді користувач сервісу Atfarm отримує карту свого поля, яке «розбите» на квадратики: кожен квадратик (або піксель) відповідного кольору відповідає розміру 20х20 м у реальному житті. Цей інструмент було розроблено таким чином, щоб дозволити аграріям відстежувати об’єм біомаси на полі по точках», — йдеться у матеріалі.

Читати за темою: Онлайн-сервіс допомагає у диференційованому внесенні добрив

Виконано за допомогою Disqus