Господарство з Львівщини збільшить поголів’я до 300 корів

2 червня 2020 915 0
Господарство з Львівщини збільшить поголів’я до 300 корів
kurkul.com

Фермерське господарство «Пчани-Денькович» у співпраці з Львівською аграрною дорадчою службою вже до кінця року планують наростити молочне поголів’я до 300 корів. Про це повідомляє lads.com.ua.

Спільно з фахівцями дорадчої служби агропідприємство виробили стратегію племінної справи. Завдяки правильно підібраному генетичному матеріалу та збалансованій годівлі теличок в основне стадо буде введено до 150 високопродуктивних первісток.

«Постійна робота молочних дорадників та тренерів дорадчої служби спільно з керівництвом господарства зробили конкретні кроки на покращення якості молока. Користуючись послугами лабораторії та отримуючи кваліфіковані консультації, господарство виробляє та реалізовує якісне й безпечне молоко на переробне підприємство та магазини міста Стрия. Спільно з фахівцями дорадчої служби вироблена стратегія племінної справи», — йдеться у повідомленні.

Господарство у Жидачівському районі виробляє щоденно понад три тонни молока, а середній надій на корову в травні сягає 22 літри молока.

Читати за темою: Британські вчені розповіли як створити ефективну молочну ферму

Виконано за допомогою Disqus