Рівненським фермерам частково відшкодовано закупку доїльних апаратів

21 червня 2020 107 0
Рівненським фермерам частково відшкодовано закупку доїльних апаратів
kurkul.com

Цього року у Рівненській області 12 фізичних осіб отримали з обласного бюджету часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) на суму 65,4 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Грошові виплати отримали фізичні особи Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Млинівського, Острозького, Радивилівського та Рівненського районів.   

«Виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку, за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згідно з комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу на 2018-2022 рр. передбачено часткове відшкодування фізичним особам придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70% вартості, але не більше 7 тис. грн за одну установку.

Читати за темою: На Вінниччині ввели в експлуатацію роботизовану ферму

Виконано за допомогою Disqus