На Харківщині переселенки успішно вирощують зелень

4 липня 2020 38 0
На Харківщині переселенки успішно вирощують зелень
seeds.org.ua

Переселенки з Донецької області сестри Валентина Денисенко і Тетяна Чернікова вже протягом двох років розвивають власну справу, вирощуючи екологічну мікрозелень і різноманітну екзотику. Про це повідомляє Укрінформ.

«Ми шукаємо незвичайні для України види рослини, бо петрушкою нікого не здивуєш. Ось, наприклад, красуня-капуста кейл, американці її дуже люблять за вміст білка та всіляких мікроелементів. Беремо ніжні молоді листочки і додаємо в мікс-салати», — розповідає Тетяна Чернікова.

Сестри запропонували в місті продукцію з сегмента преміум-класу, яку цінують спортсмени та інші покупці, що споживають здорову їжу. Набори зелені переселенок під брендом Green for you зібрані на основі порад від професійного дієтолога.

«Наші мікси: «Дитячий» — із соняшником і горошком, які подобаються малюкам найбільше, «Фітнес» — з оптимальним набором для тих, хто активно займається спортом, «Вітамінний» — найкорисніше з корисного. Тобто набори мають різний смак і різний комплекс вітамінів. Кожен обирає за потребою», — пояснюють власниці теплиці.

Читати за темою: Фермер популяризує вирощування рослин методом гідропоніки

Виконано за допомогою Disqus