John Deere презентував навантажувач для компактних тракторів

9 липня 2020 96 0
John Deere презентував навантажувач для компактних тракторів

Компанія John Deere розширила модельний ряд обладнання для компактних тракторів і представила новий навантажувач MSL. Повідомляє Traktorist.ua.

Система MSL сумісна з компактними допоміжними тракторами John Deere 1E, 1R, 2R і 3E і дозволяє оператору підтримувати горизонтальне положення ковша або піддону від нижньої частини підйомника до верхньої частини, що забезпечує підвищену стійкість і продуктивність.

Система проста у використанні, а навантаження автоматично залишається рівним у всьому діапазоні руху, без будь-яких регулювань зліва направо, за допомогою джойстика управління навантажувача.

Крім того, нові навантажувачі MSL забезпечують збільшення вантажопідйомності до 40%.

«Новий MSL спрощує переміщення вантажів і матеріалів за рахунок автоматичної підтримки рівня ковша або вил. Завдяки новим технічним рішенням у конструкції, клієнти можуть впевнено керувати навантажувачем з повним діапазоном руху, зберігаючи при цьому рівень навантаження і суттєво скорочуючи тимчасові витрати», — розповів Рей Джерардіні, менеджер з маркетингу продуктів John Deere.

Навантажувачі John Deere MSL для 120R, 220R і 300E будуть доступні з набором функцій, який дозволяє використовувати додаткові насадки, наприклад, ківш 4-в-1.

Система кріплення навантажувача QuikPark (доступна на 1E, 1R і 2R) і утримувач навісного обладнання Quik-Change надають операторам можливість швидкого встановлення і зняття навісного обладнання в міру необхідності для виконання комплексу поставлених завдань.

Виконано за допомогою Disqus